Recensies

Op mijn site kun je van alles vinden over wat ik voor je kan betekenen. Natuurlijk is het uiteindelijk het belangrijkste dat ik mijn klanten ook écht heb kunnen helpen. Hieronder lees je een aantal ervaringen:

Tanja

“Wat een mooi resultaat. Vooral de 3D-tekening ziet er heel gaaf uit.

Ik vind het een super idee: de hangplantjes als afscheiding en de beamer ertussen. Goed bedacht! En helemaal ons ding inderdaad. Mijn man denkt al jaren aan een dikke tak die hij mooi wil schuren. Dan zou dit een goeie bestemming zijn.

We hebben zelfs nog van die hangdingen ergens… Bijzonder dat je dat zo aangevoeld hebt.

Interessant ook dat een bank met ronde vormen de ruimte lichter en ruimtelijk maakt. Nooit geweten!
Al met al, je hebt onze stijl goed aangevoeld. Het probleem dat we hebben opgelost.

Heel fijn dat je weet hoe het is om in een rustige en vredige ruimte te willen zijn, dat helpt denk ik enorm in het ontwerpproces voor mensen die rust willen ervaren thuis.”

 

Calijn

“Wij wilden graag weten of een overkapping onze tuin gevoelsmatig heel veel kleiner zou maken. Verder wilden we graag weten wat het verschil zou zijn tussen een open overkapping en een overkapping met een dichte achterkant.

Toen we op zoek gingen naar iemand die een tekening kon maken van onze tuin, was jij de eerste aan wie ik dacht en ook de enige die ik ken, die zulke tekeningen kan maken.

Er was duidelijke communicatie. Je begreep direct wat de bedoeling/vraag was, omschreef concreet wat je van ons nodig had en reageerde ook snel. De tekening werd binnen een korte tijd gemaakt. Het is een mooi, duidelijk ontwerp, welke ons kan helpen bij de keuze voor een overkapping. Wij zijn er erg blij mee.

We geven je een dikke 10 en raden je absoluut aan bij anderen.”


Eugénie

“Wij hadden voor ons nieuwbouwhuis nog een badkamer nodig. Na erg veel voorbeelden te hebben gezien, wisten we alleen nog minder wat we wilden.

Ik heb vervolgens met Bonnie een gesprek over kleuren gehad. We hebben een hoop stalen bekeken en uitgedokterd welke kleuren ik nu echt het mooist vind. Met deze kleuren zijn mijn partner en ik verder in gesprek gegaan. Het eindresultaat is onze prachtige warme badkamer.

Ik raad Bonnie aan omdat ze een prettig persoon is, die alle tijd voor je neemt en die niet rust voordat het resultaat bij je past.”

 

Lisa

“Bonnie kwam mij helpen bij het uitzoeken van kleuren. We hadden net nieuwe petrolkleurige bankkussens op onze 9 meter lange bank. Dit kleurde onwijs gaaf bij het gelakte hout in de ruimte, maar de oude sierkussens pasten er helemaal niet meer bij.

Bonnie vroeg naar de kleuren die ik graag terug zou willen zien in de ruimte en heeft me de codes van de kleurtonen gegeven die het beste bij de petrolkleur pasten. Hiermee kon ik op jacht naar passende sierkussens!” 

Denk je nu ‘zij hebben al een oplossing voor hun woonprobleem;

dat wil ik ook’? 

Je weet me te vinden.