Persoonlijk · 22. oktober 2018
Bon Interieur bestaat bijna een jaar, maar er is tussendoor al veel veranderd. Het wordt voor mijzelf steeds duidelijker wat ik wil, waar ik goed in ben en waarmee ik anderen het liefste wil helpen. 'Gewoon' interieurs ontwerpen is voor mij te oppervlakkig. Wat ik dan wél wil? Je leest het in deze blog.

Tips · 30. augustus 2018
Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een huis? Welke factoren spelen er mee? In deze blog geef ik je een aantal handvatten, waarmee je weer een stap dichterbij het vinden van je droomhuis komt.

Inspiratie · 06. juli 2018
Wist je al dat jouw leefomgeving invloed heeft op jouw humeur? Misschien merk je het nu nog niet bewust, maar na het lezen van deze blog zul je je huis zeker op een andere manier bekijken! Zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan is dit écht een artikel voor jou! Voel je je daarentegen kiplekker? Ik hoor graag wat jij herkent uit deze blog; wie weet kun je anderen inspireren :)

Woonfrustraties · 28. juni 2018
Zomer... lekker hoor, dat zonnetje en die blauwe lucht, maar voor de gemiddelde Nederlander is het al gauw te warm. Zeker als de warmte is doorgedrongen tot in je huis. In deze blog geef ik je tips over hoe je de warmte buiten kunt houden en, als het daarvoor te laat is, hoe je je huis weer een stuk frisser kunt krijgen.

Woonfrustraties · 22. juni 2018
In deze blog geef ik tips voor de kleine keuken, waarin je weinig kastruimte en ook altijd een te vol aanrecht hebt. Hoe creëer je hier extra ruimte? Ik geef een aantal mogelijkheden om daar zelf mee aan de slag te gaan. Hint: het kan ook zonder een muur te slopen of heel veel geld uit te geven...

Persoonlijk · 15. juni 2018
Mijn eerste blog gaat over mezelf en mijn werkzaamheden. Ik begon met een studie Frans, werkte een aantal jaar in het onderwijs en heb toen een carrièreswitch gemaakt. In deze blog lees je hoe ik erachter kwam wat ik wilde, waaróm ik dat wil(de) en hoe ik het heb aangepakt.